Sportfogadás Blog

Sportfogadásról mindent, és még többet!

Az égető kérdés: online fogadóiroda, vagy Szerencsejáték ZRT.?

2016. március 31. 12:17 - sportfogadasblog

Ma már az internet rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy fogadjunk. rengeteg online fogadóiroda létezik, vannak megbízhatók, és kevésbé megbízhatók. Magyarországon mindenféle szerencsejáték, amit nem az állami kaszinók, vagy a Szerencsejáték Zrt. bonyolít le illegálisnak minősül. na de mit is jelent ez? fogadhatunk az online fogadóirodákban, de az így keletkezett nyeremény adóköteles itthon. (tehát 16%szja+25%EHO-t kell fizetnünk a nyereményünk után.) én azt mondom, mindenki nyugodtan fogadjon netes fogadóirodáknál, úgy sem fog senki milliárdokat nyerni (vagy igen?:D). nem kell attól félni, hogy a TEK ránk töri az ajtót miközben épp lóversenyre fogadunk élőben. na de akkor mégis hol fogadjunk? mi éri meg jobban? melyik a biztonságosabb?

érveim a tippmix mellett:

1., A helyzet jelenlegi állása szerint a tippmix (illetve totó, góltotó) az egyetlen legális mód a sportfogadásra.

2., A tippmixnek szerintem a legjobb tulajdonsága, hogy lekorlátoz: el kell menni a lottózóba, ott kell kitölteni a szelvényt, ha elmegy a meccs nincs az, hogy "hú, gyorsan rakok egy másik fogadást egy olyan meccsre, amit nem is ismerek, hátha visszanyerem amit elvesztettem", ezáltal a bankroll managemantet is könnyebb betartani.

3., A nyereményt, és a tétet is készpénzben veszed, illetve adod fel, ezáltal sokkal jobban érzékeled mennyi pénzed is van, érzed a dolog súlyát, sokkal értelmesebb döntéseket tudsz így hozni, mintha a pénzed csak egy szám lenne egy weboldal tetején.

Érveim a tippmix ellen:

1., Az online fogadóirodákhoz képest iszonyatosan szegényes kínálat.

2., Rosszak az oddsok. itt az odds-ba bele van kalkulálva az adó is, ezáltal lényegesebben rosszabbak a szorzók, ami hosszú távon nagyon nem mindegy!

3., minimum kötés: hát erre nem is mondanék semmit. nem tudom mi értelme van. a minimum kötés csak belehajszol a felesleges kockázatvállalásba. ha van egy jó meccs, de választani kéne mellé még mondjuk 4 meccset, hogy megfogadhasd, inkább ne tedd!

4., Csak Pre-match fogadás van, élőben nem fogadhatsz. (pontosabban fogadhatsz, de azt nem nevezném élő fogadásnak amit a Zrt. nyújt).

5., Ellopott/elhagyott/sérült, ezáltal beválthatatlan szelvények. :'(

Érvek az online fogadóiroda mellett:

1., Nagyon jó oddsok! jobb értéket kapsz.

2., Sokkal több esemény, az eseményeken belül több fogadási típus.

3., van élő fogadás! ezáltal kontrollálni tudod az eseményeket.

4., A bónusz ajánlatok helyes felhasználása az elején nagyon nagyot lendíthet egy kissebb bankrollon!

5., Bármikor, bárhol elérhető!

6., Több be, illetve kifizetési lehetőség közül is választhatunk.

Érvek az Online fogadóiroda ellen:

1., Mivel bárhonnan eléred a fogadóirodát könnyebben kicsúszhat a talaj a lábaid alól, könnyebben bukhatod a pénzed.

2., A túl sok választási lehetőség megzavarhat, sokszor előfordulhat, hogy teljesen értelmetlen meccsekre is fogadsz csak azért, mert lehetőséged nyílik rá!

3., A live fogadás kezdőknek veszélyes, tapasztalat nélkül belevágni nem kifizetődő!

 

Összeségében én az online fogadóiroda mellett teszem le a voksom. aki profi akar lenni, az egészen egyszerűen nem kerülheti ki az online fogadóirodákat, nem ragadhat le a Tippmixnél! Nagyon fontos az önismeret, ha tudjuk magunkról, hogy nincs önuralmunk, sokszor megingunk, és tilt fogadásokat kötünk, inkább játszunk offline!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportfogadasblog.blog.hu/api/trackback/id/tr198548440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása