Sportfogadás Blog

Sportfogadásról mindent, és még többet!

Hamburger SV - Werder Bremen

2016. április 22. 14:54 - sportfogadasblog

meglehet Kleinheisler László első gólja?

werder-bremen-vs-hamburg.jpg

A Hamburger SV a Werder Bremen csapatát látja vendégül a német bundesliga 31. fordulójában pénteken 20:30-kor. Lássuk milyen módon profitálhatunk a két csapat találkozójából.

A német Bundesliga 12. Helyezettje, a Hamburg fogadja a jelenleg 31 pontal még a kieső zónában tanyázó brémaiakat. A brémaiakon igen nagy a nyerési kényszer, 4 forduló van hátra a szezonból, ebből kell kihozniuk a legtöbbet. A Hamburgot nem fenyegeti kiesés, jelenleg 3 pontra helyezkednek el a kieső zónától, ám kihasználhatják a Német Kupa elődöntőjétől a héten búcsúzó brémaiak fizikai és pszichés fáradtságát. Lehetőségek, és motiváció mind a két oldalon van, éppen ezért kockázatosnak tartom a meccs kimenetelének megjóslását, erre a mérkőzésre gólokra fogadást ajánlok.

Tippem: Mindkét csapat szerez gólt: Igen 1.57

Tét: 1,5 egység.

A Hamburg az utolsó 5 Bundesliga meccséből 4 végződött legalább három góllal, ugyan így a Werdernél. A Hamburg csak a Dortmundnak, a Werdern a Bayernnek nem tudott gólt lőni. Erős támadójátékot, gólokban gazdag mérkőzést látok.

Hiányzók:

Hamburg: Götz, Ekdal, Porath, Müller, Drmic, Lasogga és Olic.

Bréma: Zander, Bargfrede, Fritz Jóhannsson.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportfogadasblog.blog.hu/api/trackback/id/tr58655044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása