Sportfogadás Blog

Sportfogadásról mindent, és még többet!

Nagy a tét: az első ligába juthat a Freiburg

2016. április 22. 08:14 - sportfogadasblog

njemacka-bundesliga-2.jpg

A listavezető Freiburg fogadja otthonában a sereghajtó Duisburg csapatát a német Bundes Liga másodosztályában pénteken. A 34 fordulós liga 31. fordulójához érkeztünk. Négy meccs dönt a feljutásról.

Christian Streich vezetőedzővel az élen a Freiburg tavaly búcsúzott az élvonalból. A kiesés nem eredményezte az edző leváltását, helyette a minél hamarabbi visszatérést tűzték ki célul a hazai csapatnál. A cél elérése reális, a hazaiak 63 pontal állnak a tabella élén egy pontal megelőzve a második helyet elfoglaló RB Leipzig-et. Nem lesz könnyű dolga a mostmár biztos kieső, a tabella legutolsó helyén álló Duisburgnak, a hazai csapatnál motivációból nem lesz hiány. Ha a statisztikára alapozunk a hazai opció biztos választásnak tűnhet, a Freiburg az utóbbi öt hazai mérkőzésén 15 pontból 13-at tudott megszerezni (hazai mérleg: 6-2-2) legutóbbi meccsén pedig idegenben mentett pontot a 2-0-ra vezető Braunschweig csapata ellen, amivel 8 meccses győzelmi sorozatnak vetettek véget, tehát a formával biztosan nem lesz probléma a hazai csapatnál!

A vendég Duisburg rettenetes őszi szezont futott, Decemberig egy meccset tudtak csak megnyerni, ezzel szemben most mintha egy kicsit belehúztak volna, de már túl későn kaptak észbe: utóbbi öt vendég meccsükből 1-et sikerült megnyerniük, a többi meccset döntetlenre hozták, így idegenben nem veszítettek pontot február közepe óta. (vendég mérleg: 1-5-4)

Hiányzókat találhatunk mind  a két oldalon, a Freiburg védelmében találhatunk kimaradó játékosokat, illetve nem tisztázott még a jobb bekk kiléte.

A vendég csapatnál egy jobb hátsó, egy jobb szélső és két középpályás nem léphet pályára.

A hazaiak győzelme megér egy nagyobb tétes fogadást. Választásom:

1X2- Freiburg győzelme 1.40

Ami még jó opció lehet:

gólok száma: 2,5 felett 1.57

Hazai Döntetlen Vendég
Esélyek %-osan (forrás:forebet) 63% 20% 17%
Oddsok (Bet365) 1.40 4.75 7.00

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportfogadasblog.blog.hu/api/trackback/id/tr248652522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása