Sportfogadás Blog

Sportfogadásról mindent, és még többet!

kockázatos, de jövedelmező lehet: Leicester-Swansea

2016. április 24. 13:21 - sportfogadasblog

leicester.jpg

A Premier League hajrájában fogadja vendégül a Swansea-t a 2016-os év meglepetés csapata. A tét nem kicsi, sok múlhat az elkövetkező meccseken.

Inenn már mondhatni kötelező célba érni a jelenleg első helyen álló, öt pontos előnyt magáénak tudó, mostmár biztosan Bajnokok Ligája résztvevő Leicester City-nek. A rókák előző meccse, a West ham elleni döntetlen nem csak két fontos pont elvesztését eredményezte, de elvesztették kulcsemberüket, a Leicester házi gólkirályát, Jamie Vardy-t, aki a bíróval szemben tanusított magatartása miatt lett eltiltva, így a mai mérkőzésen biztosan nem léphet pályára. még mindig kérdéses, ki fog a posztján játszani.vardy.jpg Ezek ellenére bizakodó lehet a Leicester City, hazai pályán 13 meccse veretlenek, míg a Swansea idegenben nyújtott teljesítménye finoman szólva is botrányos, 10 meccsből csupán kettőt zárhattak győzelemmel. A Swansea vezetőedzője, Francesco Guidolin is a rókák ligagyőzelmének drukkol, ezt semmi sem bizonyítja jobban, mint a következő nyilatkozata:


"Igazi álom, ami a Leicesterrel történik, mind a csapattal, mint pedig Claudióval. Láttam a könnyeket a szemében a Sunderland elleni meccset követően, ami nem csoda, hiszen emocionálisan nagyon nehéz időszak ez számára. Ugyanakkor tudja, hogy kezelje a szituációt és tudja, hogyan készítse fel csapatát az elkövetkező mérkőzésekre. Előttünk is nehéz találkozók állnak, olyan együttesek ellen, amelyek nem adják majd ingyen a pontokat. De bátran, félelem nélkül lépünk pályára, szeretnénk minél hamarabb bebiztosítani a bennmaradásunkat"

Ez persze nem jelenti azt, hogy könnyen adná magát a vendég csapat, van rizikó ebben a fogadásban, de a javaslatom a meccsre:

Leicester City győzelme 1,67

Félősebbeknek ajánlom még a Kétesély: 1X 1.14 opciót, ami egy kombi szelvény összeállításához tökéletes lehet.

Hazai Döntetlen Vendég
Esély (%) 59% 22% 19%
Odds(bet365) 1.67 3.80 6.50
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportfogadasblog.blog.hu/api/trackback/id/tr818658960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása